19 Dec-Spelfri lördag. För mig iaf.

Skönt att vara hemma en lördag utan bandy. Det var länge sen känner jag. Undra om det har varit nån gång sen Kersti föddes. Dom lördagarna är inte många iaf. Kanske en eller två. Men fick välja igår om jag skulle åka till Karlstad eller inte. För det har blivit lite missar i informationer i laget. För idag skulle en målvakt från Vetlanda stå för dom hade ställt det som krav när dom skrev under samarbetsavtalet. Men hoppas det går bra för dom idag och att dom vinner även att jag inte är med.
Så det blev att stanna hemma med familjen och nu närmast är det städning som är högst upp på programmet och det har det varit en vecka nu men tiden har bara sprungit iväg. Se är man ju lite lat med så det har inte blir´vit så mycket gjort men nu så måste jag ta tag i det eftersom vi ska få hit folk på nyår och över jul så är vi inte hemma så måste ju göra det nu medans den lilla ligger är och är hyfsat lugn iaf.
Får jobba på nu så kanske vi kommer iväg en sväng ikväll till mina föräldrar kanske vi får se.

Ha de bra Hej!

14 Dec- snart jul

Jaha nu är det snart jul. Tiden bara springer iväg. Har inte äns hunnit uppdaterat bloggen och då jag har haft tid har jag varit lite för lat. Idag har jag suttit här på golvet och slagit in nått som ska likna julklappar medans Caroline suttit och försökt fylla i massa papper som ska skickas iväg till försäkringskassan och det är inte det lättaste precis. Kluriga frågor och sånt. Så det har gått några timmar på det. Ska försöka komma iväg till domus och posta alla julkorten och sen iväg på träning, pust. Det har varit väldigt mycket bandy nu på sista tiden och mycket resande. Förra veckan så åkte jag över 170 mil i bil och buss, först Stockholm sen hem sen till Trollhättan och hem ien och dagen efter iväg och spela i nässjö. Så det har blivit lite farande överallt. Få hoppas att det blir lite lugnare nu framåt jul som vi ska fira med min släkt i år med. Det blir ju så eftersom jag har bandyn på annandagen jämt och sen brukar vi träna juldagen med så det brukar ta upp ganska mycket tid över julen.

Nähä nu ska vi röra oss in till stan för att posta alla brev som ska postas.
Ha de bra hej!

RSS 2.0