29 april- Kontraktskrivning

Idag är det dax att skriva kontrakt på huset. Ska bli skönt att hittat nått äntligen så kan vi slippa den här trånga lägenheten. Härligt
Kersti har åkt iväg med farmor och fastrarna på stan en sväng för att sedan åka till pvik medan vi är hos mäklaren och skriver kontrakt.
Det är mycket som snurrar i huvudet just. En stor del är huset men mycket är inför nästa sesong i bandyn. Det är ganska långt kvar tills dess men jag känner att jag kommer att behöva träna mycket själv för att komma upp i nivå inför sesongen. Men sen kommer ju frågan hur sugen man kommer att vara att spela. Eftersom förra sesongen så hade man ju gjort mer nytta på läktaren än på bänken och frysa. Hoppas det blir mer speltid iår men man ska ju inte hoppas på för mycket. Det skulle ju vara bra och göra som andreas och byta klubb kanske inte just till Bore men till nått annat för att få lite nytändning. Svär och säga hur man ska göra. Men inför denna sesong så kommer jag iaf inte byta nån klubb och kommer jag inte få nån speltid så kommer jag nog sluta med bandyn. För så mycket tid har jag inte att fara runt halva Sverige och sitta på bänken och frysa.



Nähä det är väl dax att röra på sig nu ska hämta Caroline om 10 minuter. Så bäst att göra iordning sig.

Ha de bra hej

25 april- 6 månader igår

Igår blev lilla Kersti 6 månader, fy vad tiden går fort. Det fick vi fira med att grilla för första gången iår. Härligt och gott.

Nu i veckan fick vi reda på att vi vann budgivningen på ett hus. Äntligen kan man slippa denna trånga lägenhet. Ska gå på möte med mäklaren på torsdag och skriva kontrakt. Sen blir det möte med banken veckan efter.
Jag känner att det är mycket som snurrar ihuvudet nu. Eftersom det är första gången för nån av oss att köpa hus så känns det som mycket att styra med innan man står där med nycklarna i handen. Men det ska nog lösa sig. Sen är det bara börja planera, tapeter, golv, kök, badrum och massa annat. Vi kommer börja med lite tapeter sen får vi se hur vi ska göra med köket. Försöka hitta någon bra lösning för den som är nu gillar jag inte speciellt mycket.

Imorgon service på bilen. En tuff utgift. Men ett måste för att bilen ska må bra.

Ha de bra hej



4 Apr- Påskhelg

Nu är vi precis hemkomna från dragskär där vi varit nästan hela dagen, vi har träffat morfar, mina mostrar med familjer , mamma, pappa , syrran och sen kom Carolines föräldrar med. Då blev det lite middag sen blev det lite TV-spel med kusinerna och sen lite kaffe på det.
Annars har helgen varit väldigt bra fredag va vi hos morfar en sväng på dagen. Vi var ute och gick en sväng och fotograferadeen hel del. Iaf Caroline som tog kort på allt hon såg. Det blev säkert många fina bilder. Har inte hunnit titta på dom än. Men Caroline har lovat att lägga upp lite ikväll så man får väl kika lite där.  Sen tog vi en skön hemmakväll med lite mys med familjen.
På lördag blev det ut till morfar igen för lite påskmiddag och sen vidare till Carolines moster för att träffa deras familj, Carolines föräldrar och mormor. Där blev det lite påskmat till och sen åt vi lamm där. Det var första gången som jag åt det faktiskt. Vad jag kan minnas faktiskt och det smakade väldigt bra faktiskt. Den var ju bra tillagad med. Hemma hos dom var vi ganska länge ända tills jag började bli rastlös och började gå fram och tillbaka hela tiden för att kolla till Kersti när hon låg och sov.
Imorgon så blir det att träffa mina föräldrar igen fast nu hemma i pvik och då blir det att byta däck på bilen och sätta på sommarsulorna. Skönt, men skulle behöva köpa nya för jag tror dom är lite slitna.


Hoppas nu vi får tag i ett hus. Det har kommit ut några på nätet nu som vi hade tänkt att åka och titta på. Hoppas bara dom inte stiger iväg i priset allt för mycket. Skulle behöva nått sen när jag är föräldrarledig  att styra med annars lär man väl gå upp i taket. Visst det kommer ju vara mycket jobb med Kersti det är ju därförman är hemma. Men det skulle passa bra och gå och renovera lite när man ändå är hemma. Under dom veckorna mamma eller nån är ledig kan ju alltid dom ta henne lite så kan man styra med huset lite. Men först ska vi ju få ta i ett till rätt pris så vi kan renovera.


Ska väl försöka komma igång ltie med träningen snart hade jag tänkt men det kommer ju hela tiden massa annat ivägen sen måste ju Caroline få tid att styra med det hon vill men det är inte alltid så lätt speciellt nu när hon ammar fortfarande och Kersti har inte riktigt än vant sig vid ersättning utan äter bara lite i taget. Men vi måste ju börja vänja henne mer och mer nu eftersom jag ska vara föräldraledig vecka 16 och 17.


Jag Får väl lägga ut lite bilder från påsken imorgon när jag har fått in bilderna i denna dator.


Ha de bra hej!

RSS 2.0