28 Okt- Uppvisning av Kersti idag:)

Idag har vi haft några besök hos oss här hemma som Tessan med Bella och Albin. Tessan blev ju helt till sig när hon fick den lilla i famnen. Härligt att se. Albin och Bella satt helt tysta och jättelugna till en början. Sen började dom att bli rastlösa så dom satt och små bråkade lite. Sen när dom gick så blev dom avlösta av Malin och Jocke. Det var en stolt faster som satt men lilla Kersti i sin famn, vi lyckades tom få jocke att sitta en liten stund med Kersti i sin famn. Sen så skulle vi åka till pvik till mina föräldrar för att äta lite och att dom skulle få träffa Kersti lite med. Men innan vid åkte skulle vi bara stanna till på apoteket en snabbis ör att handla lite så jag satt kvar i bilen soch tog hand om Kersti så fick Caroline shoppa loss själv där inne. Det gjorde hon me. Hon kom och satt sig i bilen och såg lite allmänt oskyldig ut sen frågade hon om jag ville veta vad de gick på och jag svarade ju självklart ja. Då sa hon att det slutade på 1100 ungefär. Kändes nästan som hon tömde apoteket. Haha.
När vi kom till pvik så va det nån som blev helt tokig när vi kom in genom dörren med Kersti. Bossen var bara tvungen att komma fram först så han fick lukta och svansen gick ör fullt. Sen var det en annan faster som fick ta ut Kersti ur bilbarnstolen och hon var lika stolt hon. Sen var det mat och sen efterdet så fick jag sätta mig på golvet med Kersti och Bossen så att han inte skulle bli sur på mig att jag hade fått något annat att ta hand om. Men det gick bra efter lite lek och bus så var det lugnt. Men han hade stenkoll hela tiden på var Kersti var nånstans.
Sen var det dax för kaffe då kom Farmor och Farfar som blev så glada så när dom fick träffa Kersti. Sen kom även Tihi och Tony in en sväng med Emil. Vad dom växer fort, känns som om det var nyss man såg honom men nu var han ju dubbelt så stor och kunde tom med gå själv inte så långt kanske men han gick. Sen blev vi trötta och hem och sätta sig framför tv:en lite och nu sitter jag här med min lilla ängel i knät menans jag skriver bloggen. Allt skrivande har fått henne att somna på armen. Så söt. Det är väl dax att gå och lägga sig och försöka som några timmar innan hon vaknar och skriker.

Ha de bra. Hej!


27 Okt- Ett dygn hemma nu

Nu har vi varit hemma lite mer än ett dygn och den lilla har i princip sovit hela tiden. Skönt, så har mamma fått vila lite. Vilket härligt liv hon lever den lilla. Äta, sova, skita och gosa med föräldrarna. HAHA
Åkte och tränade lite nu på kvällen. Skönt va det att göra lite annat med också. Men måste ju hålla igång så man inte tappar för mycket. Även att det är skönt nu när den lilla har kommit ut. Som man har längtat att hon ska komma ut och det känns så härligt att det är här så man år gosa lite. Så mysigt. Sen hör man prutt och det börjar lukta och då är det dax för mamma  att gosa lite med henne. Haha.



25 Okt- Nu är hon ute:)

Den 24/10 kl 04.39 så kom en lite flicka som är 51,5cm lång och väger 3675 gram och heter Kersti (det namn som ligger närmast just nu). Alla tre mår jätte bra och ligger kvär uppe på BB i Västervik till måndag iaf. Sen ffår vi se om vi åker hem.

Här kommer lite bilder på vår lilla ängel:

23 Okt- Nu så snart...

Nu verkar det som det snart är dax att ge sig iväg till BB. Hon går här och pustar och frustar och har gjort det hela dagen. Men än så länge är det bara förverkan. Men får väl hoppas att det blir av nån gång så vi får se va det är som ligger i magen. Nu börjar det blir riktigt spännande men jag vet inte om jag är speciellt nervös. Jag känner mig ganska lugn faktiskt. Mest lite ivrig att den lilla ska komma ut nu så man kan vara hemma lite innan man ska börja gå skift igen.
Idag blev det att gå på stan lite och kolla på kläder till den lille bebisen. Det var väldigt trevligt. Bara att vi fick stanna till nån gång ibland för Caroline fick sammandragningar så det gick inte speciellt fort för oss när vi gick där. Sen blev det domus och handla lite mat som jag ska sätta igång med strax. Det blir lite hembakad pizza. Inte helt fel.
Det är både skönt och tråkigt att inte följa med bandyn imorgon. Det är skönt för att samlingen var vid halv 8. Men samtidigt lite surt nu när det börjar gå riktigt bra för mig. Men det känns mycket roligare att vara när våran lilla bebis ska titta ut. Så det var inte ens att fundera över beslutet att inte följa med bandyn nu när möjligheten fanns att förlosningen kunde bli i helgen. Även om det inte blir nån förlossning i helgen så känns det ändå underbart att vara hemma med min underbara flickvän:)

Ha det bra. Hej!

21 Okt- Ännu en dag på övertid

Jaha en dag till som den lille inte vill komma ut. Den tycker väl de e så varm och skönt innen i magen nu när det är så kallt och blåsigt utanför. Kan ju va så att det kanske är för varmt än. Med gener från mig så kanske den trivs med vinter och kyla. Kanske blir en liten bandyspelare som kommer ut. Det får man väl hoppas iaf. Haha. Men barnmorskan sa idag att bebisen har fixerat sig nu och det är ju bra. Då är det ju snart på gång att titta ut. Men nu har jag sagt till pelle att jag inte kan spela på lördag och söndag. Lite tråkigt men det kommer ju flera matcher förhoppningsviss så den lille inte tar för mycket tid.

Jag får ta och säga grattis till min syster som lyckades ta körkort igår. Härligt nu har man en som kan ut och vara fyllechaffis när man ska ut och festa lite. Haha.

Snart daxs för bandy sesongen att dra igång. Härligt

19 Okt- Måndagskväll.

Jaha nu var första dagen på denna vecka avklarad. Jag är helt slut. Känner att förkylningen sitter i kroppen lyckades hålla mig gsnaka pigg på jobbet tills slutet på dagen sen efter det kände man sig som ett ras igen. Sen kom man hem fick vila lite sen var frågan om man skulle åka och träna eller inte. Eller om man skulle ta och vara hemma idag med men jag vet ju inte riktigt hur mycket jag kan träna resten av veckan med tanke på bebisen. Så det blev en tur till träningen. Nått varv runt banan sen strecka ut lite sen ner i gymmet. Försökte mig på lite tyngre vikter, men jag kände ganska snabbt att det inte var rätt dag för det med tanke på förkylningen.
Jobb imorgon igen och ännu mer utbildning. Det känns skönt för kroppen att komma tillbaka till skolbänken. Men man blir lite trött i slutet av dagen man är ju inte van att sitta still i 8 timmar.
Hoppas den lille tittar ut snart så man kan planera ledighet på jobbet lite så man hinner vara hemma med barnet innan man går på skiften igen.

Här kommer lite kort på Caroline me magen.

18 okt- En pappabloggs första inlägg.

Jaha nu var de daxs att börja blogga. Får ge min synvinkel det blivande föräldrarskapet som jag och min sambo Caroline snart ska gå in i. Den lille var beräknad till igår den 17 oktober, men det visade sig att den tyckte om det där inne i mammas mage så den stannar väl ett tag till skulle jag tro. Men man vet ju aldrig så det är väl bäst att ta egen bil till jobbet nu denna vecka. Får väl hoppas att bebisen stannar inne i magen tills på torsdag kväll så jag hinner gå klart mina utbilndningar som jag har som krav för jobbet skull. Skulle vara skönt att få dom avklarade innan den lille tittar ut.
Men nästa helg fick vi reda på i torsdags att det är skiröcup i vetlanda med bandyn men det får vi se om jag kan följa med på det men det verkar som om det blir att jag får vara hemma även om det vore väldigt roligt att följa med men det beror ju helt på hur det ser ut med den lille och om Caroline tillåter att jag åker iväg en hel dag. Det är ju inte så långt men det tar ju ändå sin lilla tid att ta sig hem ifall det skulle hända nåt.
Sen har man ju åkt på en förkylning nu med får hoppas att jag blir av med den så fort som möjligt för man vet ju inte riktigt om man får följa med in på förlossningen eller om man får sitta utanför i bilen och snora. Man vet ju inte riktigt hur det är nu när det är hysteri om svininfluensan. Men det är det nog inte iaf för jag har inte börjat nöffa än och jag har inte fått nån knorr där bak heller. Men det känns bättre nu iaf än vad det gjorde i förut idag.
Men imorgon blir det att jobba och träna. Men nu blir det nog sängen och sova ifall man får åka till västervik.

Ha de bra. Hej!



RSS 2.0